Na het daverende succes van de Grote Mannen en Stoere Vrouwen Pubquiz in januari 2018, organiseert De Koperen Kat in samenwerking met de Pubquizmaster wederom een pubquiz! Weet jij het meeste van jouw vriendengroep? Heb jij alle kennis over van alles en nog wat? En houd je van goed en lekker bier? Dan zit je bij ons op het juiste adres!
 
De Pubquiz zelf zal op 26 januari 2019 om 19:00 uur aanvangen, maar dit kan natuurlijk niet op een lege maag! Daarom kan je jezelf ook aanmelden voor een heerlijk buffet, welke van tevoren klaar zal staan! Aanmelden hiervoor kan tot en met 25 januari 2019 via info@dekoperenkat.nl of info@pubquizmaster.nl!
 
Vanaf 19:00 uur zal het mentale geweld losbarsten en zullen de hersenen gekraakt worden! Rond kwart voor 11 zal dan de winnaar bekend zijn.
 
Schroom dus niet, kom gezellig met een team van tot maximaal 6 personen en maak er met ons een gezellige middag en avond van! De inschrijfkosten bedragen 20 euro per team en kunnen bij aankomst voldaan worden! Wil je zeker zijn van een plek voor je team? Stuur dan een mailtje naar info@dekoperenkat.nl. Vol is helaas vol!
Vergeet jezelf ook niet op het Facebookevent aanwezig te zetten!
Categorieën: Nieuws

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 × vier =

Lieve bierliefhebbers,

Reserveren voor bezoek aan De Koperen Kat kan via het telefoonnummer dat bij de entree te vinden is.

Er kan niet langer dan één uur van tevoren worden gereserveerd, dus bel het nummer als u er bent. Er is op ons terras voldoende ruimte om plaats te nemen en alvast daar een drankje te doen, tot u aan de beurt bent om naar binnen te mogen.

Uiteraard is het niet toegestaan eigen gebrachte versnaperingen mee te nemen.