Na het daverende succes van de Grote Mannen en Stoere Vrouwen Pubquiz in januari 2016, organiseert De Koperen Kat in samenwerking met de Pubquizmaster wederom een pubquiz! Weet jij het meeste van jouw vriendengroep? Heb jij alle kennis over van alles en nog wat? En houd je van goed en lekker bier? Dan zit je bij ons op het juiste adres!
 
De Pubquiz zelf zal op 29 januari 2017 om 19:00 uur aanvangen, maar dit kan natuurlijk niet op een lege maag! Daarom kan je jezelf ook aanmelden voor een heerlijk buffet, welke van tevoren klaar zal staan! Aanmelden hiervoor kan tot en met 22 januari 2017 via info@dekoperenkat.nl!
 
Vanaf 19:00 uur zal het mentale geweld losbarsten en zullen de hersenen gekraakt worden! Rond kwart voor 10 zal dan de winnaar bekend zijn, waarna Doc. Curran & the Revelators nog een heerlijk stukje blues zullen spelen om de avond af te sluiten.
 
Schroom dus niet, kom gezellig met een team van tot maximaal 6 personen en maak er met ons een gezellige middag en avond van! De inschrijfkosten bedragen 15 euro per team en kunnen bij aankomst voldaan worden! Wil je zeker zijn van een plek voor je team? Stuur dan een mailtje naar info@dekoperenkat.nl. Vol is helaas vol!
Vergeet jezelf ook niet op het Facebookevent aanwezig te zetten!
Categorieën: Nieuws

0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

1 + 2 =