Bierpakketten en -accessoires

Houten rek

Een mooi houten rekje met onze naam erop afgedrukt. Het wapeningsstaal maakt het heel stevig. Ook zeer makkelijk om met de hand te dragen en mee te nemen! In dit rekje zitten vier biertjes.

Zijn de biertjes na aankoop genuttigd en heeft u het rekje over? Lever het lege rekje bij ons op de brouwerij terug in en u krijgt van ons een biertje!

Inhoud:

 • 4x 33cl fles speciaalbier (twee lichte en twee zware)
 • Viltjes
 • Informatieboekje

€13,50

Cadeaudoos

Een mooi in elkaar gevouwen kartonnen cadeaudoos met onze naam erop waar zes biertjes in zitten. Door het handvat bovenop goed te dragen.

Inhoud:

 • 6x 33cl fles speciaalbier (drie lichte en drie zware)
 • Viltjes
 • Informatieboekje

€18,50

Delftse deelset

Een houten rekje gemaakt van een stuk oeverplank van de Schie in Delft, dat vlakbij de brouwerij vandaan komt. Dit deelsetje is ideaal om weg te geven zodat mensen samen kunnen genieten van het bier.

Is de fles na aankoop genuttigd en heeft u het rekje over? Lever het lege rekje bij ons op de brouwerij terug in en u krijgt van ons een biertje!

Inhoud:

 • 1x 75cl fles speciaalbier
 • 2x De Koperen Kat bierglas

Van €14,99 voor €10,-

De Koperen Kat bierglas

De enige echte De Koperen Kat bierglas met een stevige voet en aanwezig kattenkopje! De bovenste rand heeft een buiging waardoor het glas lekker op de lip valt. De inhoud van het glas is 22cl.

  €3,-

  Bierkazen

  Ook zijn onze kazen los te verkrijgen! De Balthasar tripelkaas en de biologische De Kater quadrupelkaas zijn bij ons op de brouwerij verkrijgbaar.

  De tripelkazen worden per pondskaasje verkocht en de quadrupelkazen zijn opgedeeld in stukken van ca. 500 gram. De quadrupelkazen kunnen op elk gewicht worden gesneden en vervolgens gevacuümeerd.

  Balthasar tripelkaas:

  €7,50 per pondskaas

  Biologische De Kater quadrupelkaas:

  €12,50 per 500 gram (elk gewicht mogelijk)

  Lieve bierliefhebbers,

  Reserveren voor bezoek aan De Koperen Kat kan via het telefoonnummer dat bij de entree te vinden is.

  Er kan niet langer dan één uur van tevoren worden gereserveerd, dus bel het nummer als u er bent. Er is op ons terras voldoende ruimte om plaats te nemen en alvast daar een drankje te doen, tot u aan de beurt bent om naar binnen te mogen.

  Uiteraard is het niet toegestaan eigen gebrachte versnaperingen mee te nemen.