Wij heten u graag van harte welkom in ons gezellige, knusse proeflokaal in onze brouwerij. Vanaf de bar kunt u onze brouwketels zien staan, een echte unieke ervaring! Tijdens onze openingstijden kunt u activiteiten boeken, maar gewoon binnenlopen mag ook altijd. Op de donderdagavond hebben wij traditiegetrouw een karaoke-avond, waar de stem wordt getest en de keel wordt gesmeerd. Zondag kunt u ook regelmatig bands tegenkomen die bij ons optreden, dus houd onze agenda in de gaten.

Voor de mensen die niet kunnen wachten om in ons proeflokaal langs te komen hebben wij sinds kort ook een hele mooie Google Streetview van ons proeflokaal! Deze is hier te vinden!

Openingstijden

Gedurende openingstijden kan ook bij de Koperen Kat een rondleiding worden gedaan. Een rondgang door de brouwerij met uitleg over het proces, samen met een heerlijk biertje. Ook raden wij hierbij de proeverij aan, om een complete Delftse bierervaring te krijgen!

Wat Rondleiding
Min/Max. personen 4 – 40
Duur 15 minuten
Max. Aantal bieren 1
Kosten € 5,50

Mocht u geïnteresseerd zijn in de proeverij plus rondleiding, dan kunt u deze voordelig erbij boeken voor maar 12,00 euro. Alle aanvragen kunnen u via het reserveringsformulier onderaan de pagina verzenden, of als u het al helemaal zeker weet kunt u via het boekingsformulier hieronder direct reserveren en wordt uw reservering automatisch verwerkt. Afwijkende wensen of proeverijen buiten openingstijden kunnen in overleg ook gepland worden.

Een proeverij bij De Koperen Kat is een echte must. Een echte Delftse ontdekkingstocht tussen verschillende eigen bieren waar u een uur lang kan genieten van vier van de ambachtelijk gebrouwen echte Delftse bieren. Hierbij krijgt u ook uitleg over de smaak van de bieren en de herkomst van de naam. Dit alles vergezeld met een echte Delftse bitterballen.

Wat Proeverij
Min/Max. personen 1 – 40
Duur 1 uur
Max. Aantal bieren 4
Kosten € 13,50

Mocht u geïnteresseerd zijn in de proeverij plus rondleiding, dan kunt u deze voordelig erbij boeken voor maar 4,00 euro. Alle aanvragen kunt u via het reserveringsformulier onderaan de pagina verzenden, of als u het al helemaal zeker weet kunt u via het boekingsformulier hieronder direct reserveren en wordt uw reservering automatisch verwerkt. Afwijkende wensen of proeverijen buiten openingstijden kunnen in overleg ook gepland worden.

U kunt via dit formulier direct bij ons een proeverij en rondleiding boeken. Houdt u er alstublieft wel rekening mee dat het op hetzelfde tijdstip ook mogelijk is dat de rondleiding en proeverij gecombineerd is met andere mensen die onze brouwerij willen ervaren. De duur is 1,5 uur maar dit kan ook zeker uitlopen, dus hou rekening met eventuele andere verplichtingen die u heeft.

De reserveringstijden voor een proeverij en rondleiding is mogelijk op zaterdagen en zondagen om 16:00. Voor afwijkende tijden of arrangementen kunt u het formulier onderaan de pagina invullen.

Wat Proeverij en rondleiding
Min/Max. personen 1 – 25
Duur 1,5 uur
Max. Aantal bieren 4
Kosten € 17,50

 

Een workshop bestaat uit een demonstratie van een deel van het brouwproces (een heel proces duurt ca. 10 uur) gecombineerd met uitleg van dit proces. Ook krijgt u informatie over Delft als bierbrouwstad en worden natuurlijk ook bieren geproefd en zorgen wij voor hapjes.

Workshops met een live brouwdemonstratie kunnen alleen worden ingepland van maandag t/m donderdag tussen 09:00 en 13:00 uur.

Op de overige dagen worden de brouwdemonstraties gegeven d.m.v. foto’s en/of filmmateriaal in combinatie met een rondleiding door de brouwlocatie.

Wat Workshop
Min/Max. personen 8 – 75
Duur 2 uur
Max. Aantal bieren Onbeperkt gedurende de tijd
Kosten € 22,50 p.p.

Mocht u geïnteresseerd zijn in de workshop plus rondleiding, dan kunt u een aanvraag sturen via het reserveringsformulier onderaan de pagina. Afwijkende wensen kunnen in overleg ook gepland worden.

De Koperen Kat verzorgt arrangementen van een workshop (min. 8 pers.) of proeverij in de brouwerij (min. 4) , in combinatie met een rondleiding of rondvaart door Delft met gids, desgewenst afgesloten met een geheel verzorgde BBQ- of ander buffet in de brouwerij of een all-inclusive diner in een van onze bevriende & gezellige restaurants in het centrum van Delft.

Deze arrangementen doen wij in overleg met u en kunnen volledig naar eigen smaak en inzicht ingevuld worden. Informeer naar alle mogelijkheden via het reserveringsformulier onderaan deze pagina.

Lieve bierliefhebbers,

Reserveren voor bezoek aan De Koperen Kat kan via het telefoonnummer dat bij de entree te vinden is.

Er kan niet langer dan één uur van tevoren worden gereserveerd, dus bel het nummer als u er bent. Er is op ons terras voldoende ruimte om plaats te nemen en alvast daar een drankje te doen, tot u aan de beurt bent om naar binnen te mogen.

Uiteraard is het niet toegestaan eigen gebrachte versnaperingen mee te nemen.