aug
3
za
Burg Bieren Bierfeest @ Burg Bieren Ermelo
aug 3 @ 12:00 – 20:00

Elk jaar in het 1ste weekend van Augustus is er groot feest bij Burg Bieren in Ermelo. Burg Bieren is één van de grootste bierwinkels van Nederland en dit festival organiseren zij al vanaf 1995. Op vrijdag zijn er 18 Nederlandse brouwerijen aanwezig met als aanvulling hapjes van regionale restaurant. Het is dan één grote bier & spijs proeverij dus. Op zaterdag is het festival 2x zo groot. Er zijn dan 35 Nederlandse brouwerijen met in totaal rond de 150 speciaalbieren om te proeven. Ook is aan de inwendige mens gedacht en is er bijvoorbeeld een varken aan het spit en een palingroker.

Delftse Stadsbrouwerij De Koperen Kat is hierbij aanwezig op zaterdag 3 augustus!

aug
18
zo
Gula bij De Koperen Kat! @ Delftse Stadsbrouwerij De Koperen Kat
aug 18 @ 16:00 – 19:00

Zondag 18 Augustus speelt Gula (Rotterdam) in De Koperen Kat! Het voorprogramma wordt verzorgd door Compact Star; toegang is gratis. (English below)

GULA:
Gula combineert psychedelische muziek met doom en metal, met daarbij ook aandacht voor kalmere, atmosferische stukken.

COMPACT STAR:
Uniek improvisatie duo met gitaar en synthesizer, zang en effecten. Compact Star maakt donkere, langgerekte, verhalende soundscapes. De band bestaat uit Pieter (ook in Gula), die zijn roots heeft in de ambient, noise en metal, en Barry, die uit de barok, pop en de moderne klassieke muziekscene komt. Een bijzondere combinatie!

Tijdschema (onder voorbehoud)
16:00-16:30 Compact Star
16:45 Gula

English:
On Sunday the 18th of August Gula (Rotterdam) will play at De Koperen Kat! Compact Star will open the afternoon; admission free.

GULA:
Gula combines psychedelic music with doom and metal, while also including calmer, atmospheric passages.

COMPACT STAR:
Improvisation duo with synthesizer, vocals and effects. Compact star makes dark, extended and narrative soundscapes. Pieter (synths) has roots in ambient, noise and metal. Barry has roots in baroque, pop en modern classic music.

Time table (not definitive)
16:00-16:30 Compact Star
16:45 Gula

sep
8
zo
Brewery Run Delft @ Delft
sep 8 @ 13:00 – 17:00

📢 UITVERKOCHT🏃‍♂🏃‍♀🍻

Hou jij van hardlopen en van (speciaal) bier? 🍻 En wil je Delft op een unieke manier beleven? Dan moet je zeker meedoen met de volgende editie van de Brewery Run. Dit keer in Delft op zondag 8 september 2019. Tijdens deze Gouden Eeuw editie loop je door hartje Delft langs al het moois wat Delft te bieden heeft. Tussen het rennen door stop je bij vier bierbrouwerijen waar je proeft van hun heerlijke (speciaal) biertjes, die ze voor dit Gouden Eeuwjaar speciaal gebrouwen hebben.

Meer info check www.breweryrun.nl.

Cheers! 🍻👀🏃‍♂️