sep
8
zo
Brewery Run Delft @ Delft
sep 8 @ 13:00 – 17:00

📢 UITVERKOCHT🏃‍♂🏃‍♀🍻

Hou jij van hardlopen en van (speciaal) bier? 🍻 En wil je Delft op een unieke manier beleven? Dan moet je zeker meedoen met de volgende editie van de Brewery Run. Dit keer in Delft op zondag 8 september 2019. Tijdens deze Gouden Eeuw editie loop je door hartje Delft langs al het moois wat Delft te bieden heeft. Tussen het rennen door stop je bij vier bierbrouwerijen waar je proeft van hun heerlijke (speciaal) biertjes, die ze voor dit Gouden Eeuwjaar speciaal gebrouwen hebben.

Meer info check www.breweryrun.nl.

Cheers! 🍻👀🏃‍♂️

sep
13
vr
Humor in de Brouwerij @ Delftse Stadsbrouwerij De Koperen Kat
sep 13 @ 21:00 – 23:30

Kom allen naar de Comedy avond van de Koperen Kat op vrijdag 13 september 2019! Samen lachen en samen proeven terwijl stand up comedians ons vermaken met hun werk.

Tijdschema:

Eerste helft: 21:00 – 22:00

Pauze: 22:00 – 22:30

Tweede helft: 22:30 – 23:30

 

De toegang bedraagt €12,50 inclusief een biertje.

sep
22
zo
Trouble in Paradise bij De Koperen Kat! @ Delftse Stadsbrouwerij De Koperen Kat
sep 22 @ 16:00

Op zondag 22 september 2019 zal de 6-koppige Haagse band Trouble in Paradise optreden in onze brouwerij! Trouble in Paradise zal je langs pure rockgeschiedenis voeren en heeft een originele setlist en zal je deze middag wegblazen met hun classic rock covers.

Meer info: klik hier!

okt
12
za
Deventer Bokbier Festival 2019 @ Lebuïnuskerk
okt 12 @ 14:00 – 21:00

Het Deventer Bokbierfestival 2017 & 2018 waren een groot succes en dus aanleiding voor een spectaculair en groter vervolg! Meer bieren, meer stands, meer bezoekers en meer aandacht voor de inwendige mens.

De derde editie van het Bokbier Festival wordt georganiseerd op zaterdag 12 oktober 2019 in de Lebuïnuskerk. Vanaf 14.00 uur presenteren verschillende brouwers weer hun bokbieren. De entree is gratis! Wij willen iedereen weer laten genieten van de lekkerste Bokbieren gebrouwen door uiteenlopende brouwerijen. Ook dit jaar zijn er weer spectaculaire nieuwe bieren te proeven. Zet de datum in je agenda!

Ook Delftse Stadsbrouwerij De Koperen Kat zal hierbij aanwezig zijn om onze bieren te laten proeven aan het publiek!

okt
26
za
Herfstbocken fietstocht @ Delft en omstreken
okt 26 @ 14:00 – 22:00

Zaterdag 26 oktober is het weer zover, dan gaan we weer heerlijke Bockbieren proeven op diverse locaties in en rondom Delft met de fiets als vervoersmiddel. Tickets kunnen online maar ook bij de deelnemende Horeca worden gekocht en ingeruild tegen een stempelkaart voor de route. De kaarten kosten 25 euro in de voorverkoop en 27,50 op de dag zelf en geven recht op een Bock- biertje of wijntje bij de deelnemende locaties en na afloop kan er in De Koperen Kat weer worden genoten van muziek en SpareRibs uit de Smoker van Axel & Randy. Via onze Facebook pagina én de website zullen we vanaf september wekelijks een deelnemende locatie verhullen; Proost.

Bestel uw tickets hier!

okt
27
zo
Emily & The Young Ones @ Delftse Stadsbrouwerij De Koperen Kat
okt 27 @ 16:00

Als gelegenheidsformatie begonnen in 2012 draait Emily & The Young Ones nu al weer een tijdje mee. Zangeres Emily waar de band zijn naam aan te danken heeft maakt sinds 2015 geen deel meer uit van het collectief, aangezien zij verhuisd is naar Zweden, dus de vier heren zijn gewoon verder gegaan zonder de zangeres. De naam hebben ze wel gewoon gehouden zoals deze is, wat soms voor verwarring zorgt in het publiek tijdens hun optredens want: waar is Emily? Maar dat maakt het gelijk ook wel weer leuk. Met werk die zijn inspiratie haalt uit blues en rock trachten ze hun enthousiasme altijd over te brengen naar het publiek.

Meer info: klik hier!