okt
26
za
Herfstbocken fietstocht @ Delft en omstreken
okt 26 @ 14:00 – 22:00

Zaterdag 26 oktober is het weer zover, dan gaan we weer heerlijke Bockbieren proeven op diverse locaties in en rondom Delft met de fiets als vervoersmiddel. Tickets kunnen online maar ook bij de deelnemende Horeca worden gekocht en ingeruild tegen een stempelkaart voor de route. De kaarten kosten 25 euro in de voorverkoop en 27,50 op de dag zelf en geven recht op een Bock- biertje of wijntje bij de deelnemende locaties en na afloop kan er in De Koperen Kat weer worden genoten van muziek en SpareRibs uit de Smoker van Axel & Randy. Via onze Facebook pagina én de website zullen we vanaf september wekelijks een deelnemende locatie verhullen; Proost.

Bestel uw tickets hier!

okt
27
zo
Emily & The Young Ones @ Delftse Stadsbrouwerij De Koperen Kat
okt 27 @ 16:00

Als gelegenheidsformatie begonnen in 2012 draait Emily & The Young Ones nu al weer een tijdje mee. Zangeres Emily waar de band zijn naam aan te danken heeft maakt sinds 2015 geen deel meer uit van het collectief, aangezien zij verhuisd is naar Zweden, dus de vier heren zijn gewoon verder gegaan zonder de zangeres. De naam hebben ze wel gewoon gehouden zoals deze is, wat soms voor verwarring zorgt in het publiek tijdens hun optredens want: waar is Emily? Maar dat maakt het gelijk ook wel weer leuk. Met werk die zijn inspiratie haalt uit blues en rock trachten ze hun enthousiasme altijd over te brengen naar het publiek.

Meer info: klik hier!

nov
8
vr
Irish Pub Festival
nov 8 @ 21:00 – nov 9 @ 02:00

Vrijdag 8 november kan er naar live Ierse muziek geluisterd worden op 8 verschillende plekken in Delft! Ook De Koperen Kat doet mee en deze avond zijn wij geopend tot 2 uur ’s nachts!