Wanneer:
24 september 2023 @ 15:30 – 17:30
2023-09-24T15:30:00+02:00
2023-09-24T17:30:00+02:00

Koop hier je tickets!

 

Zondag 24 september komt er een Akoestisch optreden in Delfts oudste en landelijk meest muzikale Stadsbrouwerij De Koperen Kat van Heroes of Rock: Bert Heerink 70 & Andre Becker.
Kaarten kosten 15 euro in de online voorverkoop.
Aanvang Heroes of Rock 15.30 (inloop 15u.)

Bert Heerink:
Zanger Bert Heerink werd in de jaren ‘80 bekend als de zanger van de rockband Vandenberg en scoorde de wereldhit ‘Burning Heart’. Daarna is Heerink niet meer van het podium af geweest. Een Nederlandstalige carrière volgde, nadat de buitenlandse tournees waren geëindigd, met een gouden plaat (en afgelopen juli 6 x platina red.) als beloning voor de Top 10 hit ‘Juli July’. Heerink schitterde daarna jaren lang als frontman van Kayak, waarmee hij vier albums maakte. Ook als vertolker van de klassieke nummers uit de Disney kraker “Tarzan” ( waarvoor hij samenwerkte met Phil Collins) brachten hem grote naamsbekendheid. Bert werkte ook met grote orkesten als het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht en het Noord Nederlands orkest in diverse theaterproducties. Recent was Heerink zanger bij o.a. Jan Akkerman’s My Brainbox en Pink Floyd Project. Op dit moment toert hij met Heroes of Rock en Classic Country; beide akoestische projecten en wordt er gewerkt aan het tweede album van de AOR band van Bert, Royal Flush.

André Becker
Bij de laatst genoemde band ontmoet hij André Becker, gitarist en ‘geestelijk vader’ van Pink Floyd Project. Deze band steeg in korte tijd tot grote hoogte en wordt al enkele jaren gezien als een van de beste Pink Floyd tributesbands van Europa. Succesvolle tournees volgen in binnen en buitenland. Becker scoorde in 2012 een hit met de Oostenrijkse zanger Falco Luneau en speelde onder meer met Waylon en Van Dik Hout.. Kaartverkoop start vanaf 1 mei en kunnen zowel online als via de mail worden besteld via: reserveringen@dekoperenkat.nl

Categorieën:

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *